zondag 26 maart 2017

Mijn masterchef

hallo allemaal,
Ondertussen zijn we al meer dan 2 maanden verder en dat komt doordat ik het weer eens ontzettend druk had met school en dansen. Nu had ik even weer een weekend waar ik niet zo erg veel te doen had, dus dacht ik, why not... Ik schrijf een artikel. De afgelopen maanden heb ik erg hard gewerkt aan mijn GIP en afgelopen vrijdag had ik een presentatie van 1/3de van de proef, waar ik super trots op ben. Het was de masterchef!

De opdracht van onze masterchef was om van een gewoon recept van een dessert een recept te maken op sterren niveau. We moesten het dus tillen naar een hoger niveau. Ik heb er dan voor gekozen om chocomousse te maken en heb er  gekarameliseerde banaan, een rode vruchtenplaatje en een sesamkoekbodem aan toegevoegd. 


Daarbij moesten we ook letten op presentatie en dergelijke dingen aan toevoegen en ik vind dat ik hier zeker en vast in ben geslaagd. Het thema was Casino, maar ik denk dat dat misschien wel een beetje opvalt. 



Ik ben uiteindelijk erg trots op mezelf. Ik had nooit gedacht dat ik dit zo mooi had kunnen voorbrengen. Ik ben ook trots op de rest van mijn klas. Iedereen heeft zo goed zijn best gedaan en heel de zaal zag er geweldig uit! Jammer genoeg heb ik daar geen foto's van genomen... Het was gewoon zo fijn om te zien dat iedereen zijn best deed en elkaar hielp!


Dit is dus 1 van de dingen waar ik me de afgelopen weken heb bezig gehouden. Hope you enjoyed
Liefs Nathalie xxx



Geen opmerkingen:

Een reactie posten